Emporio Armani kampanjer Spring/Summer 2014

Emporia Armani Spring/Summer 2014 kampanj med Jarrod Scott – Den australienske modellen Jarrod Scott är en av de modeller som är värvade för att vara med i märkets avslöjande för säsongen vår 2014. Fotad av Alasdair McDellan i en tom och mörk studio, Jarrod är stylad i en lysande isig vit look som tillsammans med Emporio Armanis signatur av moderna förfinings komfort och funktion, tack vare lyxiga tyger, omarbetades på ett nyskapande vis, för att få den maximala friheten av rörelse åt kroppen.

Emporio Armani Spring/Summer 2014 kampanj – Fotad i en tom mörk studio, den svenske modellen Benjamin Eidem är ett av de ansiktena som är värvade av det italienska modehuset Emporio Armani för att vara med i märkets vår/sommar 2014 avslöjande. Utstyrd i skarpa två-dels vårkostymer, leker Benjamin med de neutrala tonerna, och kompletterar hans vårstil med rymliga läderväskor i matchande toner och vävda skor.

Kort om Emporio Armani

Giorgio Armani S.p.A. är ett internationellt italienskt modehus som grundades av Giorgio Armani, som designar, tillverkar, distribuerar och säljer haute couture, redo-att-använda, lädergods, skor, klockor, smycken, accessoarer, glasögon och solglasögon, kosmetika och heminredning. Märket säljer de här produkterna under flera stycken undermärken, bland annat Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ | Armani Jeans, AX | Armani Exchange, Armani Junior och Armani/Casa. Märket använder associationen av namnet Armani med high fashion, och utnyttjar från sin prestige i modebranschen. I slutet av 2005, var företagets estimerade försäljningssumma runt 1,69 miljarder dollar.

Liknande artiklar