Skägget är tillbaka

Något som står helt klart är att skägget är tillbaka. Nu är det helt enkelt modernt att vara skäggig. Om frugan eller flickvännen kommer att gilla det, är inte relevant för den trendiga mannen. Här handlar det ju om att hänga med. Det här med det trendiga skägget är något som kommer i vågor, för att sedan helt försvinna då alla ska visa sin mjuka och lena hud. Hur som helst är det inte utan regler som skägget återkommer. Varje gång ska det ju se ut på ett visst sätt och vara väl omhändertaget. Denna gång är det inte just något specifikt utseende som gäller för den skäggige mannen. Nu handlar det mera om att forma, sköta och grooming så att det ser så välvårdat som möjligt ut.

Har du de rätta redskapen för skägget?

Det viktigaste denna gång skägget har kommit tillbaka är alltså att ha de rätta redskapen för att sköta det. Här spelar det ingen roll om du ser ut som en ayatolla eller om du har stilen av en gängledare. Du måste ha en bra rakborste så att du kan kamma och släta till ditt skägg och få bort alla lösa hår efter ansningen. När du ska ansa skägget så gör dagens moderna och trendiga man detta med manuella hjälpmedel. Borta är rakapparater och hårklippningsmaskiner. Nu ska det vara rakknivar, saxar eller varför inte ett perfekt och modernt rakset? Ja, detta kan ju till och med vara något som du kan få i julklapp av din fru. Hon vill ju verkligen att du ska se bra ut.

Viktigt att matcha skägget med dagens klädmode

Idag är det ju också lite si och så med klädmodet. Ja, det har ju fått massor av olika grenar. Det hela handlar ju om att du ska vara den som har den rätta stilen för dig. I det fallet handlar det ju om vilken typ av människa du är och detta visar sig förmodligen också på ditt val av skägg. Vad som är viktigt är då att du som har skapat en stilren skäggprofil också är den som ser till att dina kläder passar in på denna. På så sätt skapar du den perfekta mannen inför julen 2017. Svårare än så är det helt enkelt inte. Frågan är om du ska köpa dina skäggborstar och kläder själv, eller om du ska vänta och se vad du får i julklapp.

Liknande artiklar