Studentmodet i Sverige 2019

Att modet skiftar på många plan i samhället varje år, är något som de flesta är medvetna om. För vissa är det extremt viktigt att följa modet och dess skiftningar under hela livet. För andra är mode inte något intressant alls, och inget som de bryr sig om. Det handlar liksom om att gå sin egen väg eller att följa strömmen. Under vissa perioder i livet är det dock flera som följer modet, än under andra perioder. En av dessa perioder är under tiden som student. Här kan det vara riktigt svårt och krångligt att gå sin egen väg.

Det handlar liksom om att du vill vara med där det händer och hänga med de som ligger på toppen av populära grabbar i studentlivet. Du vill vara med på alla fester, sitta med klicken på stadens hetaste inne-fik. I det fallet gäller det att känna till vad det är som verkligen är hetast inom vår och sommarmode 2019. Här får du en snabb genomgång av vad som gäller.

Grunderna i det heta modet för män 2019

Detta år, 2019, finns det i grund och botten fyra stora trender inom herrmode. Det första är att skräddarsytt är på tapeten ingen. Här kommer du som tar studenten och springer ut till alla som håller de efterlängtade studentskyltarna, att göra den stora succén med en vit skräddarsydd kostym och svarta lackskor.

2019 är det också en år för accessoarer för killar. Här handlar detta i huvudsak om att välja den rätta väskan. Solklart är detta verkligen ett mode som passar den moderna och trendiga studenten. Helt enkelt blir livet lite tuffare och roligare som student, när du plockar ned din hemläxa i en het märkesväska av senaste snitt och högsta kvalitet.

Den tredje stora detaljen i årets herrmode är att bära skjortan lite oftare. Här ska du dock se till att du bär den på lite olika sätt, Den kan exempelvis vara nedstoppad på ena sidan, medan den hänger utanför på den andra. Ett annat alternativ är att knäppa upp den och knyta den runt midjan. Helt enkelt låter du fantasin flöda. Vem vet, kanske du blir den som kommer något som resten följer.

Sist men inte minst är det något som det alltid tjatas om med jämna mellanrum. Visa mera hud, grabbar. Här ska du bära kort korta shorts och ta sandalerna till plugget. Om du sedan tar cykeln också, kommer du vara både den som värnar om miljön och en av de hetaste godbitarna i föreläsningslokalen.

Sammanfattning av herrmodet 2019

Ja, allt behöver en liten sammanfattning för att snabbt sjunka in i medvetandet. 2019 blir en sammanfattning av herrmodet mycket enkel. Här gäller det att vara mannen som vet vad som gäller vid olika tidpunkter. På studentfesterna klär du dig i skräddarsydda kostymer och läskar på somriga drinkar medan du spanar över dansgolvet. På dagarna ute i det fria, eller mitt på lektionerna, sitter du där med dina bara ben i kort short med en skjorta knuten runt midjan. Sedan plockar du upp nästa lärobok ur din stiliga märkesväska.

Fotokälla: Landskrona Stad

Liknande artiklar