Valentino Spring/Summer 2014 kampanjer

Nicolas för Valentino Men – Efter att ha varit med i Valentinos höst/vinter 2013 kampanj, så återförenas modellen Nicolas Ripoll med det italienska märket för deras vår/sommar 2014 reklamer. Återigen fotograferad av Craig McDean, sitter Nicolas ner för ett tystlåtet foto iklädd i Valentinos smala linjer och kamouflage som är anpassat för säsongen.

Valentino Men’s kampanj – Följd efter en tidigare titt på Valentinos vår/sommar 2014 kampanj med Janis Ancens, den franske modellen Arthus Gosse (stor i Paris) går med i avslöjandet av kollektionen med bilder tagna av fotografen Craig McDean. Då han är riktigt het i branschen efter hans reklam med Cerruti 1881, poserar Arthur för lugna bilder och uppvisar enkla siluetter för den här säsongen.

Ytterligare smygtitt på Valentinos Spring/Summer 2014 kampanj – En riktigt stilig Janis Ancens har blivit fotograferad för Valentinos vår/sommar 2014 kampanj. Representant för de militäraktiga undertonerna av Maria Grazia Chiuri och Pierpaolo Picciolis senaste kollektion för Valentino, Janis fotograferades i en dyster dock enkel omgivning.

Kort om Valentino

Valentino SpA är ett klädesföretag som grundades 1959 av Valentino Garavani. Det är en del av Valentino Fashion Group. Sedan oktober 2008 så är Maria Grazia Chiuri och Pier Paolo Piccioli creative directors. Alessandra Facchietti var creative director för Valentine från 2007 till 2008. Valentinos huvudkvarter ligger i Milano. Valentinos produkter består utav kläder, skor, glasögon och solglasögon, parfym och accessoarer.

Liknande artiklar